Poletta Ferda

Camp-let

Teltvogna Camp-let er ikke bare enkel å kjøre med, den er også enkel å sette opp. Oppstillingen av fortelt og sovekabin gjør du lett i én og samme bevegelse (se film lenger ned). En Camp-let er også superenkel å trekke etter bilen. Den kan trekkes av både elbiler og de minste bilene som er godkjent med tilhengerfeste.

Utvalgte modeller og tilleggsutstyr

Camp-let

Camp-let helper deg å feriere miljøvennlig! Med sin lave vekt og minimale vindmotstand er teltvognen en god match for campingferier med elbil. 

Uansett om dere er to eller flere på tur, er det overraskende mye plass med romslige sovekabiner, oppholdsrom og bagasjeplass. Du kan også utvide med anneks, solseil og kjøkken. 

En Camp-let er et opplagt valg hvis du ikke kan investere i en campingvogn, men ønsker friheten til fleksibel ferie.

Se hvor enkelt den slås opp!

Last ned våre beste finansieringstips!

Hva koster det egentlig å eie en bobil eller campingvogn? Vi har laget en e-bok med gode tips til deg som vurderer å kjøpe. 

Last ned e-bok

Vi leverer bobiler og campingvogner over hele landet

 

Med over 50 års erfaring har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av campingvogner og bobiler. Vi har i tillegg avdelinger over hele landet.

 

Vil du kjøpe en bobil eller campingvogn, som står hos en Ferda-avdeling et annet sted i landet? Ikke noe problem! Vi kan selvfølgelig levere kjøretøy på tvers av alle avdelingene våre.

Se kontaktinformasjon